A tökéletes nyári gumikereső oldal nekem megvan

Mikor az ember megveszi az első autóját, annyira átjárja az öröm és a büszkeség, hogy elfelejt belegondolni, mennyi mindenre oda kell figyelnie ahhoz, hogy biztonságosan tudjon közlekedni. Nekem is időbe telt, míg mindennel a megfelelőképpen képbe kerültem. Persze, azt is el kell mondanom, hogy teljesen laikusként, konkrétan 0 tudással vásároltam az első járművemet, és volt hova fejlődnöm a témakörben.

 

Pedig viszonylag korán, már 18 évesen megcsináltam a jogsimat, és nem sokára rá autóm is lett. Persze, ez nem volt egy megfontolt vásárlás, a leírtakhoz mérten, nagyjából annyit tartottam szem előtt, hogy szép legyen és kényelmes. Másodszorra már azt is figyelembe vettem a választáskor, hogy viszonylag olcsóak legyenek az alkatrészek, és a statisztikák alapján ne kelljen lehetőleg az összes alaptartozékot kicserélni az időben, míg én használom a kocsit.

 

Aztán a barátoktól is kaptam egy időben sok segítséget, tanácsot és tapasztalatot, amiket szintén be tudtam építeni az autós kultúrámba, és így végül, talán azt mondhatom, elég felkészült lettem.

 

Persze, sok a szubjektum ebben a témakörben is, pl. volt, aki azt mondta csak és kizárólag német autót vegyek, és abból is konszernhez tartozót, van, aki Fordot javasolt, meg olyan is, aki azt mondta mindegy, nézzem a futott kilométert, és igyekezzek olyat választani, amelyiknek az előző tulaja nem érezte magát vélhetően Schumahernek. Én inkább mindig a megérzéseimre hagyatkoztam, próbáltam ismerősöktől autót venni, és már az elején mindent, amit csak javasolt kicserélni, hogy ne út közben menjen tönkre.

 

Emellett nagyon óvatosan és megfontoltan vezettem mindig, fő a biztonság volt az alapelvem, és ez az autót is kímélte. Nem hajtottam szét a motort, nem nyújtottam szét a kéziféket sem a kuplungot, nem lötyögött soha a váltóm, és minden szezon előtt gondosan kicseréltem a gumiabroncsokat.

 

Ez nagyon sokan elmulasztják, pedig igazán fontos dolga egy megfontolt sofőrnek. És nem csak az a fontos, hogy a gumik az évszaknak megfelelőek legyenek, hanem az is, hogy ne hagyjuk őket elöregedni, és ne várjuk meg, hogy a nem megfelelő abroncshasználat miatt fussunk bele egy durrdefektbe.

 

Én személy szerint ezen sosem spóroltam, hiszen mégis csak a kerekeken megy az autó, és nagyon sokban ezek megválasztásán múlik, hogy épségben odaérek-e, ahová kell. Ezért aztán jól megfontoltam kiválasztottam, hogy hol szerzem be a kerekeimet, és azóta is hűen, onnan vásárolom őket.

 

Az elején, költséghatékonysági szempontból, próbálkoztam a használt gumikkal, de ezek valahogy végül ár-érték arányban sohasem jöttek be. Soha nem tudtam őket addig használni, hogy nekem az végül megérje, és a végén az lett az eredmény, hogy egységnyi időre lebontva nem hogy csak többet fizettem ki a használt abroncsokra, hanem rengeteg időt is pocsékoltam rá, hogy megtaláljam a megfelelőeket, és mint tudjuk, az idő pénz, ezáltal még többet buktam a spórolási kísérletemmel.

 

Azóta, mint említettem, megtaláltam az ideális autógumi lelőhelyemet. Miközben az interneten kutakodtam a megfelelő nyári gumikereső után, egyszerűen csak előttem termett a Gumidiszkont weboldala, ahol széleskörű információkkal, hatalmas, minőségi választékkal, felkészült munkatársakkal és gyors kiszállítással várják az érdeklődőket.

 

Nagyon tetszett nekem, hogy csak beírom a méretet, az évszakot és a márkát, és máris kidobja nekem, milyen ajánlatok közül válogathatok. Persze, vannak további szűrőfeltételek is, amiknek a segítségével még konkrétabban fókuszálhatok a nekem megfelelő termékekre.

 

Mivel már kitapasztaltam, hogy nekem melyik válik be a legjobban, mostanság egy abroncsvásárlás kb. 5-10 percet vesz mindennel együtt igénybe, ami a korábbi, közel két hetes keresgéléshez képest óriási időtakarékosság, így mindenkinek ajánlom szíves figyelmébe ezt a remek céget.

 

A barátaim közül is sokan vásárolnak már innen, és csupa pozitív visszajelzést kaptam tőlük, örültek, hogy ajánlottam nekik ezt a weboldalt, ezért merem nyilvánosan is közzétenni ezt.

 

Szóval, aki bosszankodik, hogy nehezen talál nyári gumit a kocsijára, ne tétlenkedjen, hanem menjen fel ide, és keressen pár perc alatt egy megfelelő szettet.

 

És ha ezen kívül a többi aspektusra is gondosan odafigyelve, megfelelő szemlélettel állunk az autózáshoz, nagy bajunk a jövőben nem lehet. Elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket,  ha gondosan választjuk meg gépjárművünket, ha kicseréltetjük rajta, amit ki kell, ha nem spóroljuk el a 20 000 km-enkénti szervizeket, és megfelelő abroncsokat választunk a tökéletes futás érdekében.