Bukósisak akció az ünnepek előtt

Egyik kollégám – ő nem az autóversenyzés révén munkatársam – nagyon szeret motorozni. Nem olyan régen beszéltünk róla, hogy mennyire szeretjük, ha jól néz ki a felszerelésünk. Neki a motorhoz, nekem az autóhoz. Tehát, nem csak a biztonság a lényeg – persze az a fő –, hanem az is, hogy hogy néz ki az adott ruházat.

Mivel úgyis közeledik a karácsony, én meg láttam egy nagyon jó bolt kirakatában, hogy bukósisak akció van náluk, gondoltam meglepem. Neki úgyis ott vannak a gyerekei – két kislány –, nem hiszem, hogy az ünnepek előtt nagyon magára költené a pénzt. Viszont van egy bukó, ami egészen biztos, hogy tetszeni fog neki.

bukósisak akció

bukósisak akció

Nem tudom egyébként, ki, hogy áll az ajándékozással, én szeretem jó előre megtervezni, hogy kinek mit adok. Ennek csupán az az egyetlen veszélye van, hogy én megveszek valamit, mint ajándékot, mondjuk novemberben, az illető pedig még egyáltalán nem gondol a karácsonyra, így ő is megveszi magának. Egyszer már jártam így, ráadásul az ajándékot hölgynek vettem, ami azt jelentette, hogy én nem használhattam fel, viszont másnak sem akartam ajándékozni. Szóval nem árt, ha az ember jó előre felkészül a karácsonyra, de azért túl hamar sem szabad elkezdeni a vásárolgatást.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.