Első tippem: válaszd az ausztriai munkát!

Az autóversenyzés nem csak azért fontos a számomra, mert ez a munkám és a hobbym is egyszerre, hanem mert nagyon sok mindenre megtanított – és azt hiszem, még mindig tud mit tanítani –, és általa nagyon sok helyre eljutottam. Legjobban talán Ausztriát szerettem. Tudom, hogy nem ez a legegzotikusabb hely, ahol valaha jártam, de valahogy mégis közel áll a szívemhez.

osztrák munka

osztrák munka

Ez az egész ország példa arra, hogy történelmi balsors után is fel lehet állni és lehet jól működő országot teremteni. Ha megkérdezitek a fiatalokat, vagy ha fiatalok, titeket kérdeznek meg, akkor egészen biztos, hogy már legalább egyszer-kétszer megfordult a fejetekben, hogy osztrák munkát keressetek. Sőt, azoknak, akik jobban utánajártak a témának, a tiroli munka is kecsegtetőnek tűnhet. Az oka pedig végtelenül egyszerű: gyönyörű környezetben, többnyire kedves emberek között dolgozhat az ember és megfizetik a munkáját.

Mindezt pedig személyes tapasztalatból tudom, azaz láttam. Pályafutásom során volt ugyanis egy időszak, amikor kint edzettem, készültem fel, és egyébként is nagyon sok versenyre jártam Ausztriába. Egy alkalmat nem tudok felhozni, amikor csalódtam volna egy osztrákban. És úgy hiszem, ez azért van, mert érzik, hogy megbecsülik őket, kevésbé vannak anyagi gondjaik és ezért sokkal kiegyensúlyozottabb életet tudnak élni.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.