Flottakezelés a biztonságosabb életért

Az az igazság, hogy azok a pilóták, akik nem olyan profi szinten versenyeznek, mint akiket a TV-ben látni, nem tudnak csupán az autóversenyzésből megélni. Mivel ahhoz, hogy odáig eljusson valaki, nagyon sok mindennek össze kell jönni, én inkább felkészültem arra a változatra is, hogy mi van akkor, ha nem sikerül. Viszont azt is tudtam, hogy autókkal akarok foglalkozni. A legmegfelelőbb megoldás, a flottakezelés pedig ott volt az orrom előtt.

flottakezelés

flottakezelés

Egyik rokonunk ugyanis ezzel foglalkozott – és a mai napig ezt teszi –, úgyhogy segített beletanulni a szakmába. Persze ez nem a száguldozásról szól, sokkal adminisztratívabb, üzletibb a feladat, meg persze ügyfélközpontú. De ezt a részét is szeretem. A száguldozás is megmaradt, de azt a pályán hagyom, amikor pedig átmegyek üzletemberbe, tudok higgadtan, nyugodtan tárgyalni. Akkor nem az a fontos – elsősorban –, hogy én mit szeretnék, hanem az, hogy hogyan tudjuk megtalálni azt az opciót, ami az érdeklődőnek is teljes mértékben megfelel, és mi sem járunk rosszul vele.

Azt tudom tanácsolni, ha egyáltalán merhetek tanácsolni, hogy mindig legyen egy B terved. Nem feltétlenül kell messze lennie az A-tól. Ha egy kicsit töröd a fejedet, biztosan találsz olyan munkát, ami az álmodhoz egészen közel áll, de legalábbis egy-két ponton kapcsolódik hozzá.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.