Irattároló polc az autóüzemben

Egy autóalkatrészeket gyártó üzemben dolgozom. Kiskorom óta rajongok a kocsikért, ezért nem volt kérdés, hogy velük kapcsolatban fogok munkahelyet keresni. Az évek során egyre feljebb lépkedek a ranglétrán. Gyártósori munkásként kezdtem, most már műszakvezető vagyok. Ebben a hónapban kerül sor az üzem berendezésének felújítására. Ezúttal az én feladatom is megtervezni, hogy hogy rendezzük át még praktikusabban és biztonságosabban a terepet.

Elsősorban a rakodó fém polcokat kell lecserélni, mert már nagyon régiek és kezdenek veszíteni a minőségükből. Pár kollégámmal összeültünk megvitatni, milyen polcokat rendeljünk a helyükre. Az egyik munkatársam felhozta, hogy ismer egy céget, akik pont ilyen fém polcokkal foglalkoznak és ki is szállítanák. Felmentem a webshopjukra, hogy megnézzem a kínálatot. Nagyon könnyen átláthatóan, kategóriákba szedve lehet válogatni a különböző polcok közül. Nekünk irattároló polcokra volt szükségünk. Így hát a salgó polcok mellett döntöttünk, amik amellett, hogy a csavarmentes kivitelnek köszönhetően olcsóbbak és biztonságosabbak, minőségi horganyzott acélból készülnek és gyorsan, egyszerűen összeszerelhetők. A teherbírásuk 130-280 kg/polc, szóval ez a típusú irattároló polc teljesen megfelel a szükségleteinknek.

Meg is rendeltük az irattároló polcokat. A szakemberek a helyszíni felmérés alkalmával pontos tervrajzot és árajánlatot készítettek. Ezután legyártották a személyre szabott polcok alkotóelemeit. Majd pár napon belül ki is szállították és segédkeztek az irattároló polcok összeszerelésében. Most már biztonsággal tudjuk használni az új fém salgó polcokat és nagyon jó szolgálatot tesznek az üzemben.