Lázba hoz a motoros ruházat

Múltkor elmentem a bukósisakos boltba, hogy beszerezzem az ajándékot. Szerencsére még volt olyan, amit akartam és a méret is stimmelt. Elnézelődtem még egy darabig, mert olyan jó és jó minőségű motoros ruházatot lehet náluk kapni, hogy én is kedvet kaptam a kétkerekűzéshez.

motoros ruházat

motoros ruházat

Egészen elcsodálkoztam, hogy mennyi féle védőt „aggatnak” magukra az emberek, ami persze teljes mértékben érthető, hiszen én sem száguldoznék egy szál ingben 120-szal. Szóval jó volt nézelődni, és kicsit sajnáltam, hogy nincs még egy olyan ismerősöm, akinek innen választhatnék ajándékot.

Mindenesetre, gondoltam, ha már benne vagyok az ajándékvásárlásban, másoknak is megveszem, amit elterveztem, vagy legalábbis keresek valamit, ami jónak tűnik. Észre sem vettem, de körülbelül két-két és fél órát töltöttem vásárlással. Férfi létemre! Remélem, most kedves hölgyolvasóim elismerően csettintenek egyet, hogy na, ez már igen. 😉 Nekem is el kell ismernem, hogy ez már aztán teljesítmény. Viszont majdnem mindenkinek beszereztem a megfelelő, legalábbis annak tűnő meglepetést. Már csak egy-két apróságot szeretnék hozzátenni a számomra legfontosabbak ajándékaihoz. Arra viszont még bőven van idő.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.